top of page

Koncept

Som egenföretagare är jag min egen kommunikations- och reklambyrå och denna roll tar jag även i andra företag och projekt. Från den första frågan till avslutat uppdrag. Champagnebarer har öppnats, aktiebolag startats, målgrupper analyserats och varumärken byggts.

 

Denna tjänst kan se olika ut beroende på vad du har för behov.

Jag levererar enskilda insatser eller större paketlösningar som sträcker sig över tid. Detta anpassas helt efter dina behov om du så bara vill lägga upp en strategi för dina sociala kanaler, positionera ditt varumärke på marknaden, ta ett nytt kommunikativt grepp för hela verksamheten eller få hjälp med internkommunikationen.

EXEMPEL PÅ INNEHÅLL

 

Varumärke

Positionering

Målgruppsanalys

Marknadsföring

Tone of voice

Producera copy

Internkommunikation

Kulturskapande​Varumärkesidentitet

Bildspråk

Planering

Strategi

Kommunikationskanaler

Lansering

Låt oss ses på en kaffe eller över en Skype för en gratis konsultation där vi diskuterar dina/era behov, utmaningar, önskningar och funderingar.

San Greal02589.jpg

San Greal • Champagne & Co

Konceptutvecklaren och varumärkesbyggaren bakom champagnebaren San Greal i Malmö.

 

I nära samarbete med ägarna arbetade jag fram konceptidén från grunden, varumärkespositionering, tone of voice, lanseringsstrategi, kulturskapare, marknadsföring mm. Det var en ynnest att få vara med från början och skapa en plats byggd på djupa värderingar som går bortom den vanliga baren. Hit kommer du för att  ta några djupa andetag, sänka axlarna och släppa på några av livets alla inbillade måsten. Denna plats är designad så att du ska kunna öppna upp inför nya människor, smaker, känslor och möten. Livet är här och nu. This too shall pass, så att säga.

"Välkommen till San Greal; ett hemtrevligt näste gömt på Sankt Gertruds innergård där champagne är vardag och vänners sällskap är lyx."

wyw.jpg

The Womanhood Yoga Week 2020

Hemsida, identitet och tone of voice till kvinnligt yogaretreat.

"Som kvinnor upplever vi att vi måste börja prata om den feminina kraft som ligger vilandes inom oss. Den jordade, mogna, kraftfulla femininitet som vi besitter. Att må bra i sig själv, att kunna återhämta sig, hitta hem till sin egen kraft och styrka som människa. Det är i mötet mellan polariteter som livet händer. Det är där vi växer. I vila och energi. Kaos och ordning. Maskulint och feminint.  Ljus och mörker. Styrka och sårbarhet.​

 

Därför skapar vi nu en plats där du tryggt kan utforska vad välmående och feminin kraft är för dig - tillsammans med

endast kvinnor. Vi bjuder in till en vecka av yoga, mat, sol, workshops och vila på den tropiska paradisön Koh Phangan

den 23-29 mars 2020. Välkommen."

bottom of page