top of page

Föreläsare

I min roll som grundare och VD för det egna bolaget OAS föreläser jag på företag om hållbar teknologi, digital stress och medveten skärmtid. Med utgångspunkt i den senaste forskningen hjälper OAS företag att arbeta förebyggande för att minska psykisk och fysisk ohälsa kopplat till digital stress och informationsöverflöd.

 

Den ständiga frågan för mig lyder: Hur kan vi välja tekniken istället för att tekniken väljer oss? I min föreläsning ger jag perspektiv på allas våra digitala ovanor, hur vi kan skapa oss medveten skärmtid och vad som händer med din hjärna, tid och relationer när du ger dig själv tid för återhämtning. Efter själva föreläsningen följer en gemensam tystnad vilken hjälper din hjärna att landa insikter i vila, skapa nya hjärnceller och förbättra minnet.

 

När yttre stimuli tas bort ger du din hjärna en paus och du får tillgång till tankar, känslor, minnen och idéer. Du känner enklare empati med dig själv och andra, sänker dina stresshormoner och blir mer kreativ.

 

Digital stress är ett faktum i dagens samhälle och den ständigt uppkopplade vardagen gör oss sjuka. Socialt brus kräver vår uppmärksamhet dygnet runt. Därför finns OAS – en metod och ett verktyg för att hjälpa den moderna människan arbeta smartare med både tekniken och sig själv – för ett mer hållbart samhälle.

TYST AFTER WORK

Det finns även möjlighet att boka mig för att arrangera tysta after works – ett fenomen som vi var först med i både Sverige men också världen och som nu sprider sig som en löpeld.

 

Ingen alkohol. Inget mingel. Inget prat. Inga mobiler. Inga datorer. Inga klockor. Ingenting som ska sägas, göras eller presteras. Vi kommer till ditt företag och leder två timmars tyst AW som stärker teamkänslan, återhämtar er på djupet och väcker energi och kreativitet till liv.

 

En tyst after work är perfekt för dig som vill bjuda in personal, kunder och samarbetspartners till en avslappnande avslutning på dagen eller veckan.

 

Här kan du läsa vad som skrivits i medierna om OAS.

 

 

KUNDER

Axis Communications, IKEA, TUI, SWECO, Malmöfestivalen,

IKANO Bank, SONY, Malmö Stad m.fl.

bottom of page